loading

Aktualnosti

Kick off sastanak projekta „Digitalni prozor u svijet MD“

Kick off sastanak projekta „Digitalni prozor u svijet MD“

14. veljače 2022.

Kick off sastanak partnera na projektu „Digitalni prozor u svijet MD“ održan je putem ZOOM platforme u petak, 11. veljače 2022. godine.  Uz predsjednice partnerskih organizacija Saveza društava distrofičara Hrvatske (SDDH) i Društva distrofikov Slovenije (DDS),sudjelovala su još po četiri člana svakog tima – suradnici Youth Workeri SDDH i DDS.

Na sastanku je najprije predstavljen program Erasmus+ za razdoblje od 2021. do 2027., s naglaskom na Ključnu aktivnost 2 – Suradnja organizacija i institucija: Partnerstva za suradnju – Mala partnerstva. Sudionicima je zatim detaljno predstavljen projekt „Digitalni prozor u svijet MD“trajanje, područje provedbe, ukupna vrijednost, ciljana skupina, opći i specifični ciljevi Projekta, uloga partnera i očekivani rezultati. Detaljno su prikazane aktivnosti Projekta kao i projektni ciklus prema uputama Agencije za mobilnost i programe EU.

Uz navedeno, predstavljen je vizualni identitet Projekta, odabran je projektni logo, iskomunicirani su način diseminacije i elementi vidljivosti Erasmus+ projekata.

O svim točkama vođen je konstruktivan razgovor i postignut potpuno usuglašeni dogovor.

 

  • Drustvo-distrofikov
  • Agencija za mobilnost
  • Erasmus +
  • Sufinancira EU
  • SDDH
Ova web stranica je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija